Civic Alert

Civic Alert a fost creata pentru a facilita contactul dintre cetateni si administratiile publice. Ori de cate ori veti dori sa inaintati orice sesizare, reclamatie, petitie, plangere, propunere sau initiativa ce are legatura cu spatiul civic si domeniul public, veti putea face acest lucru in mai putin de 30 de secunde, urmand trei pasi simpli:
1. Fotografie - faceti o poza reprezentativa pentru problema dumneavoastra si incarcati-o in aplicatie;
2. Geolocatie - specificati adresa unde se gaseste problema dumneavoastra: se poate folosi localizarea automata sau adresa poate fi introdusa manual;
3. Categorie - selectati categoria in cadrul careia problema dumneavoastra se incadreaza, avand la dispozitie mai multe optiuni precum: strazi si iluminat public, apa si canalizare, trafic rutier si parcari, gunoi si vandalism, parcuri si spatii verzi, transport in comun etc.

Noi ne vom asigura de faptul ca toate sesizarile dumneavoastra, odata ce vor fi validate, vor ajunge direct catre administratia publica competenta, in forma legala ceruta de catre aceasta, precum si ca vom urmari tot procesul fiecarei sesizari, pana la finalizare, pastrandu-va tot timpul informat.

Pentru a putea fi in contact permanent cu noi, pentru a vedea automat statutul alertelor dumneavoastra si pentru a primi notificari, va fi necesar sa va inregistrati folosind adresa dumneavoastra de e-mail sau contul de Facebook.

Descarcarea aplicatiei reprezinta acceptul furnizarii serviciilor Civic Alert si a T&C ( https://www.civicalert.ro/termene.html )

TaguriDescarca

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ionicframework.ionic191885

Imagini

Publicitate