FEAA App

Ascendro Technologies in parteneriat cu Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara si studentii acesteia a dezvoltat aplicatia mobila prin care studentii pot beneficia de urmatoarele functionalitati:

*aplicatia este disponibila momentan doar pentru studentii de la specializarile de licenta in limbile romane, urmand sa revenim cu o varianta completa in viitorul apropriat.

- sa fie la curent cu noutatile din facultate si oportunitatile de cariera oferite de partenerii acesteia;
- posibilitatea sa completeze sondaje adresate lor de catre decanatul facultatii, profesori, alti studenti, parteneri ai facultatii;
- accesul oricand si de oriunde la toate informatiile administrative necesare, fara ca acestia sa se mai deplaseze la infocentrul facultatii sau decanat.
- orarul cursurilor si seminariilor, redat intr-un mod interactiv, usor de navigat si colorat personalizat de fiecare in functie de importanta materiei.


Aplicatia a fost lansata intr-o varianta beta, urmand sa primeasca imbunatatiri bazate pe nevoile studentilor utilizatori pe parcursul anului universitar

Taguri

FEAA App, educatie, facultate, informatii, android, gratuit

Descarca

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.creative_minds.feaa_app

Imagini

Publicitate