Find My Android Phone!

Find My Android Phone!: Localizeaza și urmăreste telefonul pierdut, furat

Iti pierzi telefonul destul de des? Dacă da, atunci aceasta aplicație este pentru tine! Ea poate localiza, telefonul tau, soțului, sotiei și / sau telefoanele copiilor. Este ușor de instalat și conține caracteristici bonus.

Ti-ai pierdut telefonul?

Un telefon pierdut este îngrijorător. Fie că un membru al familiei și-a pierdut telefonul mobil, cel mai important lucru este de a găsi repede. Aplicatia iti oferă asistență de navigare pentru a gasi telefonul foarte ușor.

Ti-au furat telefonul?

Cu Find My Android Phone poti urmări și localiza usor telefonul furat. Această aplicație include o caracteristică de navigație și pana la locul telefonului furat.

Telefon Tracker

O mare caracteristică. Aplicatia te ajuta să urmăresti și sa localizezi un telefon mobil pierdut sau furat. Aplicația utilizează date sigure de la companiile de telefonie mobila pentru a urmări și de a afișa locația telefonului pe o harta. Notă: Pentru ca această caracteristică să funcționeze, aplicatia trebuie să fie instalata și pe telefonul persoanei pe care doresti să o urmăresti.

Găsiți My Phone de instalare: 
1) Instaleaza aplicația pe telefon. 
2) Creaza un cont 
3) Inscrie numărul de telefon al persoanei pe care vrei să o urmăresti 
4) Vom trimite un mesaj text de conffirmare 
5) De îndată ce persoana care primește textul răspunde cu da, se poate localiza telefonul lui oricând doresti prin simpla apăsare a unui buton.

Taguri

Find My Android Phone!, Găseşte-mi telefonul

Descarca

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsp.android.phonetracker&hl=en

Imagini

Publicitate