Follow Me – for Message+

Follow Me este o modalitate simplă și rapidă de a-ți trimite locația în timp real persoanelor de încredere. Poți alege cu cine vrei sa împărtășești aceste informații, când și pentru cât timp. Descarcă pachetul suplimentar Follow Me pentru Message+ și bucură-te de această opțiune în aplicația Vodafone Message+. Follow Me, cu sprijinul Glympse, este un pachet suplimentar pentru Message+ și este nevoie să ai ambele aplicații instalate pentru a o putea folosi.

Aplicația Message+ și pachetul suplimentar Follow Me pot fi descărcate gratuit din Google Play. Trimiterea unui Glympse prin Follow Me către cineva din lista de contacte se face prin opțiunea de date inclusă sau în mod gratuit prin Wi-Fi. Dacă trimiți un Glympse ca un mesaj text, se vor aplica tarifele standard de SMS.

Vodafone Message+ oferă posibilitatea de a comunica nu doar prin cuvinte, integrînd mesajul text cu opțiunile de chat într-un singur inbox. Vodafone Message+ este un serviciu de mesagerie pentru clienții Vodafone ce permite conversații cu alți utilizatori de Message+ și trimit SMS-uri către altcineva; toate răspunsurile ajung într-un singur inbox.

Pentru Termenii și Condițiile serviciului Glympse, intră pe:

http://glympse.com/terms?lang=ro-RO
http://glympse.com/privacy?lang=ro-RO

Taguri

Follow Me – for Message+

Descarca

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vodafone.glympseextension&hl=en

Imagini

Publicitate