Google Classroom

APLICAȚIA CLASSROOM ESTE DISPONIBILĂ PENTRU ORICINE CARE ARE DEJA UN CONT GOOGLE APPS FOR EDUCATION

Folosiți Google Classroom la școală? Descărcați aplicația pentru Android pentru a folosi Classroom oriunde ați fi.

 

Cu Classroom, profesorii pot să economisească timp, să-și organizeze cursurile, precum și să comunice mai eficient cu studenții. Aplicația este disponibilă pentru oricine care are deja un cont Google Apps for Education (o suită cu instrumente de productivitate, printre care se numără Gmail, Google Drive și Documente Google).

 

Aplicația Classroom a fost concepută pentru a-i ajuta pe profesori să creeze și să adune temele fără să mai fie nevoie de hârtie și are funcții care vă permit să economisiți timp, cum ar fi posibilitatea de a crea automat o copie a unui document Google pentru fiecare student. De asemenea, aplicația creează dosare Drive pentru fiecare temă și pentru fiecare student și, astfel, totul rămâne organizat.

 

Cu un singur clic studenții pot să păstreze evidența temelor care trebuie predate accesând pagina Teme și să înceapă să lucreze la ele. Profesorii pot să vadă rapid cine și-a terminat sau nu tema și să ofere feedback și note în timp real, direct din Classroom.

 

Cu aplicația mobilă pentru Android, studenții și profesorii pot să-și vadă cursurile și să comunice cu colegii în timp real. Studenții pot să-și deschidă temele și să lucreze la ele direct de pe telefon sau tabletă. Profesorii pot să păstreze evidența studenților care și-au predat temele, precum și să evalueze temele, la școală sau din mers.

 

Cu Classroom, vă bucurați de numeroase avantaje.

 

Ușor de configurat

Profesorii pot să adauge direct studenți sau să le trimită un cod pentru a se înscrie la curs. Totul este gata în câteva minute.

 

Economisiți timp

Cu fluxul simplu de muncă ce presupune teme care nu sunt pe suport de hârtie, profesorii pot să creeze, să evalueze și să acorde note rapid. Toate sunt într-un singur loc.

 

Organizare îmbunătățită

Studenții își pot vedea toate temele în pagina Teme. De asemenea, toate materialele de curs sunt stocate automat în dosare în Google Drive.

 

Comunicare îmbunătățită

Cu Classroom, profesorii pot să trimită anunțuri și să inițieze instantaneu discuții cu studenții de la curs. Studenții pot să-și permită unul altuia accesul la resurse sau să răspundă la întrebările din flux.

 

Accesibilă și sigură

Ca și celelalte servicii Google Apps for Education, aplicația Classroom nu conține anunțuri și nu vă folosește conținutul sau datele despre studenți în scopuri publicitare. În plus, este gratuită pentru școli.

Taguri

Google Classroom, aplicatie, gratuit, android

Descarca

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.classroom&hl=en

Imagini

Publicitate