HERE Maps

Recomandat in: The Guardian, Mashable si Wall Street Journal

Iată cum poti găsi drumul, indiferent unde te-ai afla. Exploreaza locuri noi fără sa te ratacesti. Traieste viata din plin, deoarece in totdeauna vei sti unde esti.

Aplicatia Here o poti folosi pentru a-ti planifica o calatorie si poti salva itinerariul pe telefon. Poti accesa harti din peste 100 de tari, cu ajutorul aplicatiei, nu te vei ratci in strainatate, datorita faptului ca aplicatia iti ofera traseu exact din punct de vedere geografic, informatii referitoare la mijloace de transport in comun (cu programul lor de functionare), diferite rute pentru plimbari pe jos.

HERE ofera informatii si gaseste restaurantele si magazinele din apropierea locatiei curente sau a destinatiei, precum iti afiseaza ratinguri si review-uri de pe TripAdvisor, Lonely Planet sau alte site-uri. Totodata, puteti arunca o privire in mall-uri sau aeroporturi prin intermediul unor harti 3D care va arata exact locatia unor magazine din interiorul Centrelor Comerciale, lifturile si alte facilitati. Si in plus cu optiunea Glympse poti partaja locatia si descoperirile tale cu prietenii, acesta fiind o retea total securizata.

Ce iti ofera HERE?

- Ghidare vocala pas cu pas

- Harti care pot fi salvate si folsite in peste 100 de tari, inclusiv SUA, Marea Britanie, Germania, Franta,  Italia, Spania, Canada, Australia si Brazilia.

- Informatii in timp real legate de traffic, si incidente in peste 40 de tari.

- Harti pentru mijloacele de transport in comun

-  Harti ale mall-urilor si aeroporturilor

- Planificator de drum, unde poti compara diferite rute pentru a gasi calea cea mai usoara

– Locurile salvate raman pe toate dispozitivele pe care ai instalat aceasta aplicatie

Urmați-ne pe:

Twitter: https://twitter.com/here
Facebook: https://www.facebook.com/here
Blog: http://360.here.com/

Ne place sa citim feedback-uri, așa că vă rugăm să trimiteți parerile la appsupport@here.com

TaguriDescarca

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&referrer=adjust_reftag%3Dc0c4zO08Gukm5

Imagini

Publicitate