Inventory & Barcode scanner

Aplicația de scanare coduri de bare SCANPET este managerul perfect pentru inventariere. Este un scaner de coduri de bare ce folosește Excel ca bază de date. Folosește camera pentru a citi codurile de bare și asociază informațiile articolului din fișierul Excel (fiecare rând reprezintă un articol)

SCANPET = Manager de stocuri și manager de inventariere și bază de date Excel și scaner de coduri de bare: Poți folosi SCANPET pentru a ține evideța stocurilor prin simpla citire a codurilor de bare. Construirea propriei baze de date este la fel de simplă ca a creea un fişier Excel

Această aplicație are o mulţime de opţiuni puternice de configurare şi poate fi adaptată pentru aproape fiecare situaţie. De exemplu, puteţi utiliza acest scaner de coduri de bare pentru:

* Inventarierea magazinului şi gestionarea stocurilor: gestionează stocul din magazin: elementele sunt împărţite în categorii, care sunt identificate cu un cod de bare. Utilizează această funcţie dacă aveţi nevoie pentru a înregistra cât de multe elemente sunt în fiecare categorie. În acest fel puteţi controla stocul.
* Inventarul elementelor distincte: utilizaţi acest mod dacă aveţi un set de obiecte de inventar, fiecare unic identificate printr-un cod de bare. Trebuie să nu existe două elemente cu acelaşi cod de bare. Puteţi construi o colecţie de muzică, DVD, sau urmări inventarierea unui film sau cărți, etc
* Introdu sau scoate înregistrări: gestionează intrările / ieșirile din magazin. Salvează înregistrările pentru fiecare element care intră sau iasă. Deasemenea , controlează oamenii.
* Wi-Fi scaner: utilizează-l dacă doriţi scanarea codului de bare direct într-un document pe PC-ul. Aceasta înseamnă că telefonul va citi codul de bare şi-l va trimite prin Wi-Fi la PC. Va funcționa ca un terminal Wi-Fi
* GPS-ul punctelor de interes ( POI ): înregistrează coordonatele GPS ale locurilor pe care il vizitati, cum ar fi monumente, oraşe, plaja, etc
* De asemenea, e-commerce: osCommerce, Prestashop, Magento, comerț electronic, magazine virtuale...
* Alte posibilităţi: caracteristici de SCANPET, nu se termina aici. Vă rugăm să luaţi un moment pentru a explora, puteţi configura totul ! ca vânzările, plățile, transporturile, participarea la reuniuni sau la şcoală, jurnal de control al participării pacientului, etc


** IMPORTANT **
SCANPET este versiunea gratuită a XSCANPET, descărcaţi SCANPET întâi şi în cazul în care totul este ok, atunci cumpărați XSCANPET. Aşa cum există mii de diferite dispozitive mobile Android nu putem garanta că acest program este potrivit pentru tine. Deci încercaţi mai întâi gratuit SCANPET.

Dacă cumpărați XSCANPET veţi obţine:
* Ultimele actualizări
* mutaţi aplicația pe SD
* Nicio reclamă
* Toate funcționalitățile
***


SCANPET poate ocupa două tipuri de inventare:
-Inventarele de grup ( fiecare element este o categorie, cu un număr de produse ): aceasta este cea mai bună alegere pentru:
* solutii e-commerce.
* inventarul magazinului ( în cazul în care ne-o dorim pentru a controla stoc )
* inventarul lucrurilor din casă
* etc

-Inventarele individuale sau colecţiile de obiecte ( fiecare rând pe Excel este un element separat ): aceasta este cea mai bună alegere pentru:
* Gestionarea colecţiilor de CD şi DVD ( inventarul de filme / muzică )
* Colecţii de cărți
* Pe măsură ce inventarierea individuală salvează un nou rând pentru fiecare scanare, puteţi merge mai departe şi de controla intrarea și ieșirea din magazin, ca deexemplu vânzările sau livrările. Sau chiar mai mult, controlul prezenţei la școală.
* etc


Şi pe de altă parte putem extinde funcțiile SCANPET la PC-ul folosind funcţia de terminal scaner Wi-Fi.
Aceste formate de coduri de bare utilizate:
UPC-A,UPC-E
EAN-8,EAN-13
Code 39
Code 93
Code 128
Código QR
ITF
Codabar
RSS-14

Formatele Excel utilizate sunt din Microsoft Office 95-2003 si Office XP ( formatul Microsoft Office 2007 şi ulterioare nu sunt acceptate )

Taguri

Inventory & Barcode scanner, Inventar + cod de bare + Excel

Descarca

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maiko.scanpet&hl=en

Imagini

Publicitate