Learn 50 languages

Învăța o limbă străină cu doar 100 de fisiere audio descărcabile (mp3)! Www.50languages.com conține 100 lecții care sunt perfect potrivite chiar și pentru începători.
Cu această metodă poti învața fraze scurte de care într-adevăr ai nevoie. 50languages te ajuta să vorbesti corect o limbă străină intr-un mod foarte usor. 50languages conține un vocabular elementar ce te ajuta si care nu necesita nici o cunoaștere prealabilă a gramaticii.
50languages este în conformitate cu nivelurile europene A1 și A2, și corespunde tuturor tipurilor de școli și elevi. Chiar adultii isi pot reîmprospăta cunoștințele lor cu ajutorul 50languages. Chiar si scolile unde se fac cursuri de limbi străine folosesc cu succes acest material audio.
Limbi: maghiară, engleza (Canada), englez-spaniol, spaniolă, chineză, etc. Te ajuta sa inveti rapid conversatii scurte de care poti avea nevoie zi de zi, cum ar fi: culturale, comerciale, la cabinetul medicului, banca.
Poti invata usor cu ajutorul unui player MP3, chiar in timpul unei calatorii, in pauza de masa, sau asteptand autobuzul! Cel mai eficient este sa înveți o singura lectie pe zi si sa o repeti în mod regulat.
 

Aplicatie gratuita pentru Android

Taguri

Learn 50 languages, curs limbi straine, educatie, android, gratuit

Descarca

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goethe.f50languages&hl=en

Imagini

Publicitate