Learn and play. German free

Învăța si joaca. Germană free

Acest joc distractiv și educativ este un tutore mobil de vocabular auto-studiu și fonetica elementar (de bază) la nivel. Lista de cuvinte special selectate din diverse teme folosite în viața de zi cu zi. Datorită prezenței de acompaniament vizuale și audio aplicația iti permite efectiv să înveți pronunția corectă și ortografia.
  Learning - constă în mai multe etape pentru o mai bună stăpânire a materialului:
• Training - studierea alfabetului (ABC), substantive, adjective, verbe - scrise pe cartonase si pronuntate cu  voce.
• Limba test - testarea și verificarea cuvinte învățate organizate la fel de distractiv, jocuri lejere și ușor de înțeles:
1. Lectură și asociere: selectarea versiunii corecte a cuvântului din imagine.
2. Vizualizare: selectarea unei imagini din lista de cuvinte.
3. Testul de ortografie: Scrierea cuvintelor și verificarea ortografiei.
Interfață simplă, suport tableta HD, imagini tematice și suport voce de înaltă calitate de la un vorbitor nativ te ajuta sa intelegi mai usor, asigurand un proces de învățare rapid și eficient.
Acesta iti permite tie sau copilului tau sa inveti vocabularul limbii germane într-o formă interesantă, care constituie o baza in vorbire și scriere. Interactiv (adaptiv) - modalitate ușoară de a învăța.
Lista de grupuri tematice: legume, fructe, animale sălbatice, animale domestice, casă, imbracaminte, culori, transport, parti ale corpului, vesela, electrocasnice, produse alimentare, jucării, scoala, natura, insecte, numere, forme geometrice, instrumente muzicale, viață, unelte, sport, baie, călătorie, birou, altele.
Această aplicație nu este doar un mod rapid și ușor pentru copii să învețe sa vorbească și să scrie, ci ajuta si la îmbunătățirea cunoștințelor dobândite în școală sau grădiniță. 
Aceasta este o aplicație gratuită.Versiune plătită fără reclame, conține si mai multe cuvinte și poti salva rezultatele jocurilor.

Taguri

Învăța si joaca. Germană free, aplicatie, educatie, curs limba germana, android

Descarca

https://play.google.com/store/apps/details?id=free.langame_de.rivex&hl=en

Imagini

Publicitate