PitiClic invata CEASUL

Fiecare dintre activitatile noastre zilnice este inclusa intr-un program, are o durata anume si este inclusa intr-un orar. Chiar si in ceea ce priveste cresterea si educatia copilului avem un orar strict de masa, de somn, de joaca. Ne uitam la ceas in fiecare zi de nenumarate ori si totusi, cand vine vorba sa invatam copilul sa citeasca ceasul, ne blocam. Putem sa il invatam ceva ce noi nu mai stim in ce fel am invatat?

Programul de fata ajuta copilul sa invete la ceas, sa invete citirea orelor intr-un mod placut, distractiv, sa invete jucandu-se.

Ce avantaje are copilul care joaca acest joc:

- va invata multe informatii despre ceasul cu limbi (ce este orarul, minutarul, secundarul, cum se misca ele si cum indica ora);
- va invata ora fixa (cand minutarul este la 12); 
- va invata ce inseamna si cand este "si jumatate"; 
- va invata sferturile de ora (“si un sfert”, “fara un sfert”);
- va putea face “practica”, potrivind limbile ceasului din minut in minut, din 5 in 5 minute
- se va amuza rezolvand jocuri distractive
- va putea sa isi evalueze cunostintele acumulate

Trăsături: ***** 
Conţinut educaţional 
Distractiv și amuzant

Ceasul educativ-interactiv este conceput special pentru copii, ajuta la intelegerea notiunii de timp si a masurarii sale, oferind o metoda originala de invatare a functionalitatii ceasului. El dezvolta inteligenta si creativitatea copilului, stimulandu-l pe acesta sa invete cat este ceasul intr-un mod placut. 
PitiClic, personajul indragit, il va insoti pe micut pe parcursul intregului joc. Pentru ca pentru el totul este un joc...

Acest joc il va ajuta pe copilul tau sa-si dezvolte capabilitatile logice, viteza de gandire si de reactie, precum si istetimea. Recomandat copiilor intre 4 si 7 ani.

Succes!

Dezvoltatorul acestei aplicatii, Infomedia Pro, garanteaza calitatea produsului prin experienta sa de 18 ani in dezvoltarea de software educațional interactiv pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 11.

Pentru mai multe produse software educationale cautati Colectia PitiClic.

Vizitati-ne pe www.piticlic.ro si pe pagina noastra de facebook www.facebook.com/piticlic.

Aplicatie gratuita pentru Android

Taguri

PitiClic invata CEASUL, educatie, android, gratuit

Descarca

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.infomediapro.piticlicceasM&hl=en

Imagini

Publicitate